BEPIC.ELEV8.ACCELER8-първа доставка.

Често ме питат, какво дава натуралната храна под формата на ELEV8 и ACCELER8? Какви резултати са получени от употребата им?

ELEV8, това е продукт,който дава живот на живота. Зарежда всяка наша клетка със здраве!

ELEV8 е натурална хранителна смес,състояща се от 3 групи-адаптогени, тонизираща и смес от екстракти на плодове и зеленчуци. Профилактира повече от 700 заболевания. Подмладява организма. Удължава живота на организма 15-30години. При една част от хората, които го употребяват се получава отказване от цигарите, от алкохола, урегулирване на теглото, възстановява се работата на хормоналната система, на нервната система ,имунната система и т.н.

Получените резултати при всеки един са различни, защото всеки организъм е различен и когато имунната система се възстанови,организма сам решава как да се справя с проблемите си. Много добри резултати имаме при възстановяване на организма при хора с ракови заболявания, преминали операции, химио и лъче-терапии. При хора с простатит,с инсулт,инфаркт, деца с ДЦП и много др.

Моят резултат. Употребявам ELEV8 от 13.12.2016г. Изчистих много проблеми,резултат на прекаран силен стрес през 2015 год. А именно: главозамайване,болки в шията, във всяка една от ставите, ръцете не можех да ги вдигам от хоризонтално положение нагоре, просто нямах сили и изпитвах остра болка. Силни болки в гърба и кръста, ишиас,онемели крака, особено левия, болки по целите крака, коленете, глезените… Преминах и продължавам да преминавам през обострения, но силата им е намалена в пъти,като повечето от болките са вече в миналото. След поредното секване при опит да сложа съпруга ми на инвалидната количка на 18 август 2017 си казах, край,спасение няма. Но…само след 2-3 седмици нямаше и спомен от случилото се.

Грипът преминава далече от моето семейство. Тялото ми стана по-стройно и добре оформено . Вследствие на друг силен стрес през 2003 година получих псориазис. На два пъти от тогава успявах да го приведа в ремисия, че въобще изчезва, нещо, което само човек, който го е изпитал може да оцени. С употребата на ELEV8 имам подобрение, но не и ремисия, която да ме удоволетворява.

ACCELER8 получих току-що, но го раздадох на хора с крещяща нужда, аз опитах само 3 вечери 1+1 и сега вече мисля, че ще се справя и с псориазиса, признаците са много обещаващи.

ACCELER8 определено е много подходящ за хора с високо кръвно налягане и диабет, тава са моите впечатления. Горя от нетърпение да проследя резултатите при хора с ракови заболявания и наднормено тегло. Та нали името му е „Отслабвай докато спиш“

Първи стъпки с компания B-EPIC и нейните продукти ELEV8 и ACCELER8:

Дистрибутор: Кликни ТУК

Безплатна регистрация с възможност за изграждане на мрежа: ТУК

Онлайн магазин на компанията : Пазарувай

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top