BEPIC.[Аелита Мустафаева].ELEV8 помага при атрофия на главния мозък

Диагноза „Атрофия на главния мозък!“

Доц.Аелита Мустафаева не може да въздържи радостта си. Шокиращ резултат при нейния роден вуйчо с диагноза „Атрофия на главния мозък „

Не може да повярва, че е успяла да върне близкия си към нормален начин на живот, отново да го вдигне на крака. Тя просто подарява капсули ELEV8 на семейството му и казва:“ПИЙТЕ! Нека започнем.
За него тя казва“Родният брат на майка ми, моят вуйчо имаше проблеми с главния мозък и с координацията на движенията. Имаше атрофия на мозъка,т.е човек,който буквално не можеше да стане и да ходи,нямаше координация,падаше в упор. Страхувах се да го преведа с колата до Алма Ата в собствената си клиника, защото можеше да не издържи пътуването. Днес, благодарение на капсулите ELEV8 ,той не се нуждае от болница, не пада, ходи и мете по двора,разговаря като нормален чиовек.“
Но радостните новини не спират до тук. Тя казва: „А Вие знаете ли колко хора ми звънят , за да ми кажат,че отменят хормоналните препарати.?
Представете си,че човек цял живот пие преднизолон,свива черния си дроб и изведнъж ми звъни и казва, че започва намаление на препарата, а при следващото позвъняване заявява, че въобще е отменил хормоните и се чувства добре!
Вие не можете да си представите какво се случва!!! Но това се случва! И слава Богу аз го чувам,но… искам да чуя,че всичко това го чувате ВИЕ“,завършва Аелита Мустафаефа,д-р.доцент,ръководител на частната клиника по акушерство и гинекология в АЛМААТА.

Първи стъпки с компания B-EPIC и нейните продукти ELEV8 и ACCELER8:

Дистрибутор: Кликни ТУК

Безплатна регистрация с възможност за изграждане на мрежа: ТУК

Онлайн магазин на компанията : Пазарувай

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top