ACCELER8. Отслабвай докато спиш!

ОТСЛАБВАЙ ,ДОКАТО СПИШ!!!

BEPIC.ACCELER8

За първи път в света учените успяха да създадат препарати на основата на растителните пептиди и живи бактерии.Това е истинска революция в света на микробиологията и медицината,тъй като, тези живи бактерии са способни , не само да заменят антибиотиците и прочие лекарства, но да продължат пътя към абсолютно здраве на всеки от нас.

Учените на компания BEPIC създадоха това, което не се удаваше на други.

Този препарат е Чудо и днес, той идва при нас.

ACCELER8 , в превод „недосегаем ускорител“ ,включва 2 капсули:

– виолетова капсула, ACCELER8 Detox –недосегаем ускорител на детокса. Detox, това е извеждането на шлаките и токсините от организма.

– бяла капсула, ACCELER8 Sleep, недосегаем ускорител по време на сън.

ACCELER8.Detox
/Виолетова капсула/

                                                                                                                         Състои се от 3 смеси:                                                                                   
– Смес за храносмилателната система
– Смес за загуба на тегло/отслабване/
– Смес от пребиотици , пробиотици и ензими
Мекият детокс способствува за намаляване/урегулирване на теглото/,подобрява храносмилането,изчиства токсините и възстановява здравето на имунната система

1.Смес за храносмилателния баланс ,в която влизат:

Хуминова киселина/смес от естествени органични макро- молекулни съединения
Активен въглен
Червена боровинка
Корен от глухарче
Корен джинджифил
Корен от алтея/ружа/

Хуминова киселина

Хуминова киселина-Мляко на майката-Земя.
Мощен природен антиоксидант,ловец на свободните радикали,филтър за тежките метали.
Съдържа повече от 70 компонента.
Свързва и извежда от организма патогенните вируси,бактерии и алергени. Не прониква в кръвта и намалява нивото на холестерина. Нормализира нивото на чернодробните ферменти.Стимулира клетъчното дишане,ускорява регенерацията на повредените чернодробни клетки.Явява се като обезболяващо,обеззаразяващо и противовъзпалително средство.Регулира хормоните на стреса, които се изработват от надбъбречните жлези .
Във всеки организъм има ракови клетки и само хуминовата киселина ги ПРЕСУШАВА!

Червена Боровинка

Прекрасен антиоксидант.Съдържа хром, калий,витамин С. Хром регулира нивото на инсулина в кръвта.
Червената Боровинка подобрява храносмилането,лекува дисбактериозата. Прекрасно чисти и дезинфекцира червата,извежда солите на тежките метали,защитава от свободните радикали.Притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства.Изменя състава на урината, не дава да се развиват в нея болестотворни бактерии.

Препятствува образуването на плаки и тромбове в кръвоносните съдове. Избавя от Хелико Бактер,предизвикващ язви и рак на стомаха.

Активен Въглен

Очиства организма от ненужни вещества.Извежда шлаките, токсичните вещества,намалява метеоризма.
Средство за овладяване на различни стомашни проблеми, както и за бързо избавяне от излишните килограми.

 

 Корен от глухарче    

 В неговия уникален състав влизат:гликозиди,минерали- Са,Fe,Cu,Zn,P,K,полизахариди,органични киселини,витамини – А,Е,С,В, флавоноиди,каротин,инулин,дъбилни вещества, захароза, холин, много белтъци.
Това е жлъчегонно и пикочогонно средство ,ефективен при холициститите,хепатитите, спастичните колити, при понижена киселинност на стомашния сок, хроничен запек,загуба на апетит, мастопатии, подагра,артрит,екзема,фурункулеза, захарен диабет ,атеросклероза,анемия, нарушение на съня,остеопороза.
Подобрява работата на храносмилателната система.

Корен джинджифил

Уникален състав, до 400 химически съединения,цялата група от витамините В,А,Е,С, К и РР.
Микро и макроелементи- К,Ca,P,Mg,Na,Zn,Fe,Mn, Cu, Se,полиненаситени мастни киселини Омега3, Омега6,аминокиселини,фениламин,лейзин,треонин, метионин,триптофан,валин и хранителни влакна.
Джинджифилът подобрява работата на сърдечно -съдовата система,чисти холестериновите плаки и тромбове,подобрява формулата на кръвта, възстановява дихателната система,подобрява умствената дейност. Възстановява силите, премахва умората,повишава издръжливостта и забавя процесите на стареене.

Корен Алтея/Бяла ружа/

Растение,което се употребява за лечение на заболявания,засягащи устната кухина. Съдържа органични киселини , дъбилни вещества,стероиди, бетаин,който увеличава женските гърди, аспаратин , минерални соли,аскорбинова киселина,каротиноиди и флавоноиди. Способствува за подтискане на кашличния рефлекс,облегчава втечняването на слузта и регенерира възпалените стени на слизестата обвивка. Ефективен при тонзилити,трахеити,стоматити ,гингивити,остри хронически бронхити,пневмонии, остри респираторни заболявания. При гастрити,язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника.

2.СМЕС ЗА ЗАГУБА НА ТЕГЛО

В състава й влизат:
-Екстракт от сена/майчин лист/
-Кора от хлъзгав бряст
-Екстракт от бял трън
-Корен Алое Вера

Кора от хлъзгав бряст

Включена в билковата фармакология на Великобритания.
В състава й влизат:слуз, полиурониди,дъбилни вещества,биофлавоноиди,катехини,полизахариди ,тритерпеноиди,влакна,витамини: А,С,В и К.
Микроелементи:K,Ca,P и Mg.
Кората на хлъзгавия бряст оказва изразено бактерицидно,пикочогонно,обезболяващо, противокашлично,общоукрепващо и смегчаващо действие. Изгаря мазнините,спомага за отслабване .Избавя от запек,подуване,диария и изтичане на червата.Отстранява стреса и тревогата. Помага при ракови заболявания-отнема болката и укрепва организма, поддържа всички системи и органи,способства за очистването на кръвта.
Слузта при свързването с водата образува вещество,
наподобяващо гел.Този гел успокоява раздразнените стомах и черва.

Екстракт от сена(майчин лист)

Меко слабително средство от растителен произход.Регулира изпражненията при хемероиди, анални цепнатини, необходим при спастичен и атонически запек с различна етиология

Магарешки трън

Възстановява черния дроб,стомаха,червата, заболяванията на кожата,сърдечносъдовите патологии,уши, нос, гърло, редица гинекологични проблеми, хемероиди.
Активното вещество тук се явява СИЛИМАРИН,притежаващ изразено протекторно/защитно/ и възстановяващо клетките на черния дроб действие. Оказва антиоксидантен,обезвреждащ токсините и отровите ефект. Високоефективен при мастни дистрофии на черния дроб.С тях с нищо друго не можем да се справим.

Алое Вера

Съдържа полизахарида ацеманан,който притежава репаративни,противовирусни, имуномодулиращи,детоксикиращи, противоалергични и противовъзпалителни свойства.Ефективно неутрализира токсините и ги извежда от организма.Съдържа гликопротеини, гликозаминогликани,ферменти,минерали, витамини и 20 от 22-те ,необходими за организма аминокиселини.Укрепва имунитета. Стабилизира нивото на захарта в кръвта,предпазва от храносмилателни разстройства. Изгаря мазнините.Помага при варикозно разширени вени.Намалява бръчките.Укрепва косите,избавя от пърхот. Затваря рани.

3.Смес от пробиотици,пребиотици и ензими

Състав:
-Тамбурина или Иерусалимски артишок
-Прах от ципата на живовлек
-Смес от 17 ензима
– Bacillus subtilis (сено бацил)
– щам от бактериите Bacillus coagulans – най-добрият спорообразуващ денонощен пробиотичен комплекс с код A07FA – Антидиарийни микроорганизми

Пробиотици

Това са полезни за човека бактерии, обезпечаващи възстановяването на нормалната микрофлора.Изработват антитела и определени вируси.Предпазват от залепването към стените на червата на вредните бактерии и спират,забавят тяхното растене.Разрушават токсините, отделяни от лошите за организма бактерии.Произвеждат витамините от група В,необходими за метаболизма на храната. Предпазват, предотвратяват анемиите,възникващи при недостиг на витамини В6 и В12,поддържат здрава кожата и нервната система. Снемат синдрома на раздразнените черва.
Приемането на пробиотици едновременно с антибиотици предпазва от антибиотикова асоциирана диария.

Пребиотици- това е храна за пребиотиците

Когато пиете някакви пробиотици и няма успоредно с тях пребиотици,то тези пробиотици не живеят дълго без храна

ЕНЗИМИ

Ензимите са молекули,които катализират биохимичните процеси в клетката.
Това са ферменти:
– метаболическите ферменти катализират
биохимическите вътрешно-клетъчни процеси.
-храносмилателните ферменти са амилаза, протеаза и липаза.
-Амилазата разгражда въглехидратите
-Протеазата помага за преработката на белтъчините
-Липазата разгражда мазнините
Те са нужни за храносмилането на хранителните продукти, за стимулиране дейността на главния мозък,процесите на обезпечаването на клетките с енергия, възстановяването на органите и тъканите.

Топинамбур/Иерусалимски артишок?

Jerusalem artichoke

Йерусалимски артишок или земна ябълка,земна круша,смело можем да го
сравним с женшена.Той съдържа в изобилие Mg,Zn,Se,K,Ca,Si,Mn,Na,флуор,хром и др. минерали.Съдържа още незаменимите аминокиселини-аргинин,валин,лизин,леицин ,огромно количество целулоза.
Богат е с природния аналог на инсулина-инулин. Именно поради това е нужен на болните от захарен диабет. Добре помага при подагра,камъни в урината,анемии,отлагане на соли,затлъстяване. Снижава кръвното налягане,повишава хемоглобина,благотворно влияе на задстомашната жлеза/панкреаса/

Извежда от организма солите на тежките
Метали,радионуклеидите и излишния холестерин,притежава ярко изразено противораково свойство, лекува инсулт и високо кръвно,възстановява силите.

Прах от обвивката на живовлек

Щадящо натурално средство срещу запек.
Нормализира дейността на червата и

отлично очиства организма.

Bacillus subtilis/сенна палочка/
Пробиотик

Най-добрият спорообразуващ денонощен
пробиотичен комплекс с аеробни бактерии.
Явява се антагонист на патогенните и условно патогенни микроорганизми,такива като ,салмонелата,стафилококи стрептококи,дрождови гъби,продуцират ферменти,отделящи продуктите на гнилостния разпад на тъканите,нещо,което по никакъв друг начин не може да се изведе от организма,синтезират аминокиселини,витамини и имунноактивни фактори,Подобряват и регулират здравия метаболизъм.Спомагат за ръстта на „добрите“ бактерии.Приспособява се 100 пъти по-добре от другите щамове от бактерии.Не трябва да се съхранява в хладилник.

ACCELER8 Sleep
/Бяла Капсула/

ACCELER Sleep избавя от безсъница и прекъсвания на съня/накъсан сън/. Хармонично насища клетката с натурална храна,възстановява организма. Извежда клетките от стресовите ситуации.
Укрепва антиоксидантната защита и обогатява клетките с кислород през нощта,подготвяйки организма за съпротивление на негативното въздействие през следващия ден.
ACCELER8 Sleep увеличава продължителността на съня и подобрява неговото качество.

ACCLER8 Sleep бяла капсула, това е смес за възстановяване на жизнените сили. Състои се от 3 вида смеси

ACCELER8 Sleep-състав от 3 смеси

1. Смес за дълбок сън. Включва магнезиев цитрат, екстракт от корен на валериана,хмел 1:10,
калциев цитрат, ниацинамид,мелатонин,Помага за успокояването на нашия мозък и тяло през цялата нощ,така че,събуждайки се сутринта да се чувстваш отпочинал.

2.Смес за отстраняване на стреса. Тя включва:
Ашваганда-индийски женшен), L-теанин,екстракт от лимонов балсам,екстракт на пасифлора ( страстниче),хармонично способства за менталната и физическа релаксация и подобрява качеството на съня..Изгаря мазнините през нощта

3.Смес за възстановяване на жизнените сили. Това е смес от микроелементи, екстракт от черен пипер,калциев цитрат и магнезиев цитрат.
ACCELER8 Sleep се приема 15-30 мин.преди сън

Нека да разгледаме магнезиевия цитрат.

Магнезиевият цитрат влиза в състава на 1-вата и
3-тата смеси.
Явява се като най-добрия проводник на Mg в клетката. От Mg зависят повече от 300 фермента При недостиг на Mg в организма се извежда К, което води до умора,загуба на сили и слабост. Притежава широк спектър на действия – аналгетично, успокоително,сънотворно,анистресово, противосхващащо,антиритмично,противостерео- позно,жълчегонно и др.
Поддържа нивото на енергия в целия организъм.
Mg- това е главния метал на живота.
Препоръчва се при мускулна немощ , нервно изтощение и др.

 

 

 

 

 

 

Екстракт от корен на Валериана
(Лечебна Дилянка)

Избавя от превъзбуждане на нервната система, безсъница, различни психоневротични състояния, отнема спазмите на органите на храносмилането, облегчава климактеричното състояние и настъпването на естествения сън. Регулира дейността на сърцето. Усилва отделянето на жлъчния сок и секрецията на стомашно-чревния тракт.
Притежава съдоразширяващо действие

 

 

 

 

 

Хмел

Хмел-чудото,което лекува повече от
100 болежки.
Решава много проблеми на здравето.
Ефективен при сърдечно-съдови заболявания.
Притежава пикочогонно и обезболяващо действие. Помага при безсъница и невроза.
Ефектен при гастрит,заболявания на черния дроб, жлъчния мехур, заразявания с глисти и при морска болест.

 

 

Ca в йонна форма(йонизиран Са)

Доказано е,че йонизирания Са влиза безпрепятствено през мембраната на клетката.
За ролята на Са в човешкия организъм може да се говори много.Достатъчно е да се каже , че 1% от Са се съдържа в кръвта и този % организмът пази зорко.
Калциевите йони активират и регулират биоенергетичните процеси вътре в клетките. Има ферментативна функция,участва в процеса на съсирването на кръвта.
Невронно-мускулна функция- предаване на нервно- мускулните импулси,свиването на сърдечния мускул.
Структурна функция – строителен материал за зъбите и костите.
Сигнална функция- предаването на информация вътре в клетките.

 

 

 

 

 

Ниацинамид(витамин В3)

Наричан още ниацин, витамин В3, амид на никотиновата киселина. Разглежда се като витамин РР. Ефективен при пелагра. По продължителен недостиг на РР, витамините от групата В,никотинова киселина,триптофан и рибофлавин, води до развитие на пелагра.
Още е ефективен при гастрити с понижена киселинност,хронични колити, хепатити и цироза на черния дроб.

 

 

 

Мелатонин

Това е хормона на съня,изработва се през нощта от епифизата,наричана
още шишковидна жлеза(третото око ).Мощен антиоксидант,който спасява от рак и преждевременно стареене.
Мелатонин прониква във всяка клетка и оказва своето защитно действие на нейното ядро, в което се съдържа ДНК и възстановява повредените клетки.Възстановява работата на стомашно-чревния тракт,ендокринната система и клетките на мозъка.Стабилизира кръвното налягане и нивото на холестерола

Забавя стареенето на имунната система.
Този хормон се изработва само на тъмно. След 24-1 часа през нощта и след 3 часа вече не се изработва.

 

Този хормон е нужен на организма катастрофически.

2-ри вид смес- за отстраняване на стреса,състав

Ашваганда

Ашваганда или индийски жен-шен е Клондайк за нашия организъм.
Съдържа:фитостерини,алкалоиди,фенолни киселини,аминокиселини, сапонини,пептиди,липиди,микро и макро елементи.
Снема стреса,избавя от безсъница,подобрява качеството на съня.
Регулира биохимичните процеси,предпазва от сърдечно-съдови заболявания,повишава хемоглобина,извежда лошия холестерол,снижава кръвното налягане и риска от исхемия на сърцето,укрепва ставите и костната тъкан,участва в изработването на хормоните,снема възпаленията. Подтиска ръста на бактериалната флора,препятства развитието на раковите клетки,активизира мозъчната дейност,подмладява организма.

L-теанин
Специфична аминокиселина,която не спада към познатите ни заменими и незаменими аминокиселини,образуващи белтъчините. Тя повишава стресоустойчивостта на организма и неговите енергийни запаси. Подобрява конгнитивните способности, повишава настроението,укрепва имунитета. Стимулира синтеза на окисите на азота в организма. Това сваля кръвното налягане и предотвратява риска от развитие на сериозни сърдечно-съдови патологии. Защитава кръвоносните съдове на главния мозък от разрушения,спомага за запазването на нервните клетки и предпазва от развитието на хипоксия, т.н.кислороден глад.

 

Екстракт от лимон

Има високо съдържание на витамин С, извежда
свободните радикали ,преотвратява преждевременното стареене на организма,попълва енергийните запаси,разлага холестерина и го извежда от организма. Притежава антисептично действие, предотвратява гниенето на тъканите.
Високото съдържание на К в лимона укрепва сърцето, действа благотворно на работата на главния мозък и нервната система. Снема стреса.

 

 

Екстракт от Пасифлора(Страстниче)

Пасифлората още е известна и като дървесна лиана.
Съдържа хлорофилови, белтъчни и пектинови вещества, сапонини,витамини,в частност аскорбинова киселина, също така алкалоиди, от които най-известни са гарман, гармин и гармол.
Пасифлората избавя човека от нервните разстройства, безсъницата, снема ревматичните болки и схващания,нормализира хормоналния баланс.
Снижава кръвното налягане,
възстановява работата на сърдечно-
съдовата система.Лекува алкохолизма.
Помага при асматични пристъпи.

3-ти вид смес- за възстановяване на жизнените сили

Екстракт от черен пипер 

Много силен антиоксидант. Усилва ефекта на другите билки,като ефективно ги транспортира по целия организъм.
Подобрява кръвообращението и кислородообращението в мозъка. Оздравява дихателната система и ставите. Ефективен при безсъница, проблеми с черния дроб,гангрена,хернии,заболявания на белите дробове, болести на сърцето. Подобрява храносмилането,предотвратява растежа на бактериите

в стомашно-чревния тракт, намалява количеството
на газовете в червата. Ефективен в борбата с
Рака.
В състава му влиза Пиперин, който подтиска
цитокините, които преминават в туморни клетки,
блокира предаването на сигнали между раковите
клетки,спира прогресирането на туморите.
Разлага мазнините,докато ние спим.

Калциев екстракт

Този микроелемент играе съществена роля при съкращаването на мускулите,ритмичната работа на сърцето, съсирването на кръвта, нормалното функциониране на нервната система. Разлага холестериновите плаки, помага формирането на албумина. Подобрява работата на черния дроб, спомага за изработването на неговите ферменти, разрежда жлъчта.
Оказва антитоксично и очистващо
действие.Ефективен при ревматизъм,
подагра,рахит,туберкулоза. Помага за
разтварянето на камъните в бъбреците и
камъните в панкреаса.

АCCELER8 Sleep се приема по 1 капсула
Дневно, ½ часа преди сън, заедно с 1 чаша
леко затоплена вода.

Никога преди или по време на Шофиране!

 

ACCELER8.BEPIC.ПРЕЗЕНТАЦИЯ.[Снежана Лукарска]

Първи стъпки с компания B-EPIC и нейните продукти ELEV8 и ACCELER8:

Дистрибутор: Кликни ТУК

Безплатна регистрация с възможност за изграждане на мрежа: ТУК

Онлайн магазин на компанията : Пазарувай

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top